Qriocity για streaming ταινιών στα XPERIA από Αυγουστο, οχι για Ελλάδα!


H Sony Ericsson αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της για την σειρά XPERIA προσφέροντας το Qriocity για streaming video σε επιλεγμένα smartphones από την πρώτη Αυγούστου.

ΝΒC, Sony Pictures, Warner Bros και άλλα εταιρείες φτάνουν στα XPERIA mini και mini pro αρχικά μέσω αντίστοιχης εφαρμογής. Δυνατότητα ενοικίασης ή αγοράς τίτλων είναι μές στο πακέτο. Ωστόσο η υπηρεσία δεν θα μείνει μόνο στα δυο προαναφερθέντα κινήτα αλλά και τα Arc, Neo, Play και Pro θα είναι συμβατά μελλοντικά. Εξάλλου τα XPERIA Ray και Active θα έχουν το application προεγκατεστημένο εξ'αρχής. Εννέα χώρες θα υποστηρίζουν την υπηρεσία (UK, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Αυστραλία, Ιαπωνία, Καναδά και ΗΠΑ) ωστόσο η Ελλάδα δεν θα είναι σ'αυτές.

Τέλος, μπορεί να διαπιστώσατε πως το XPERIA Χ10 δεν αναφέρθηκε παραπάνω και φυσικά δεν πρόκειται για λάθος αφού η Sony Ericsson επέλεξε να μην κάνει διαθέσιμη την εφαρμογή επίσημα για την εν λόγω συσκευή. Ελπίζουμε κάποια στιγμή να δούμε το Qriocity και στην χώρα μας, το πότε όμως παραμένει άγνωστο!

Σχόλια