iPhone 5, ένα mockup που φαντάζει αληθινό

Πριν λίγο καιρό νέες αναφορές από το China Times ήθελαν το επόμενης γενιάς iPhone να ετοιμάζεται για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Καλή και αισιόδοξη πληροφορία, ειδικότερα για αυτούς που ανυπομονούν πως και πως για το νέο smartphone της Apple ώστοσο κάτι νέο έρχεται στη δημοσιότητα.

Αυτή τη φορά ένα φρέσκο mockup που πολύ πιθανό να μοιάζει αρκετά στην τελική υλοποίηση της εταιρείας με το μήλο. Φυσικά είναι αυτό που απεικονίζεται στις φωτογραφίες και προέρχεται από το MacRumors. Προφανώς το εν λόγω mockup δεν σχεδιάστηκε όπως όλα τα άλλα που έχουμε δει κατά καιρούς δηλαδή με την απλή φαντασία αλλά με στοιχεία από κατασκευαστές θηκών. Διαστάσεις και εξωτερικά χαρακτηριστικά που έχουν ήδη δοθεί σε εταιρείες για τη δημιουργία προστατευτικών θηκών, έφτασαν στα χέρια των παιδιών από το MacRumors. Έτσι σχεδίασαν το παραπάνω, κάτι που πιθανότατα να πλησιάζει όσον αφορά το εξωτερικό μέρος του iPhone 5 (ή 4s).

Ίσως τον επόμενο μήνα να μάθουμε τελικά τι από όλα αυτά που έχουμε δεί θα μοιάζει στο τελικό προϊόν. Πάντως είναι μια καλή προσπάθεια για την ώρα παρ'όλα αυτά εσάς πως σας φένεται το συγκεκριμένο;

Σχόλια