Wave 3, Wave M και Wave Y, τρία νέα Bada smartphones από τη Samsung

Με τρια νέα μοντέλα επιλέγει να εμπλουτίσει την γκάμα των Bada smartphones η Samsung και πλέον τα Wave 3, Wave M και Wave Y, με leader το πρώτο, ανακοινώθηκαν επίσημα.

Πιο συγκεκριμένα και ξεκινώντας με το καλύτερο εκ των τριών, το Wave 3, έρχεται με επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.4Ghz και μεγάλη οθόνη 4-ιντσών VGA Super AMOLED. Επιπλέον 3GB για αρχή, προσφέρονται για αποθήκευση δεδομένων που ομολογουμένως επεκτείνονται έως τα 32GB μέσω microSD ενώ η κάμερα των 5ΜP με auto-focus και flash αναλαμβάνει το φωτογραφικό κομμάτι.

Συνεχίζοντας, το Wave M, εξοπλίζεται με επεξεργαστή στα 832Mhz, oθόνη 3.65-ιντσών WVGA, 150MB αποθηκευτικού χώρου (επεκτάσιμη μέσω microSD) και κάμερα 5ΜP με αυτόματη εστίαση και flash.

Eνώ τέλος το Wave Y, που αποτελεί το μικρότερο, όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, μοντέλο διαθέτει οθόνη 3.2-ιντσών ΗVGA, επεξεργαστή 832Mhz και κάμερα στα 2MP. Φυσικά και οι 3 συσκευές μπορούν να συνδεθούν σε δίκτυρα WiFi καθώς να επικοινωνήσουν με άλλες συσκευές μέσω Bluetooth 3.0 ενώ θα τρέχουν την πιο πρόσφατη έκδοση (v2.0) του Bada η οποία εκτός των άλλων θα υποστήριζει και το ChatON, την νέα υπηρεσία αποστολής μηνυμάτων.

Και τα τρία θα παρουσιαστούν επίσημα στην έκθεση IFA 2011 στο Βερολίνο.

Σχόλια