Το Windows 8 blog είναι εδώ για όλα τα νέα του επερχόμενου OS


Η Microsoft θέλει ένα λειτουργικό σύστημα για κοινή χρήση και ευκολία στη λειτουργία από όλες τις συσκευές. Είτε πρόκειται για tablets είτε για dektops αλλά και laptops το OS, σύμφωνα με την επιθυμία της εταιρείας του Bill Gates, έχει σκοπό την όμοια εμπειρία. Φυσικά κάτι τέτοιο φαίνεται να γίνεται εφικτό με τον ερχομό του νέου λειτουργικού συστήματος, του Windows 8, το οποίο έχουμε δεί σε demo λειτουργία και αναμένεται να είναι το επόμενο OS της Microsoft. Ωστόσο από το preview event και μετά δεν είχαμε ακούσει κάτι νέοτερο παρ'όλα αυτά κάτι φρέσκο έρχεται στην δημοσιότητα.

Ο λόγος για το νέο blog του Windows 8 από τη Microsoft oπου θα γράφονται όλα τα νέα, σχετικές ανακοινώσεις καθώς και ό,τι χρειάζεται να ξέρει ο κάθε προγραμματιστής και γιατί όχι ο ψαγμένος χρήστης που θέλει να είναι μες στα πράγματα. Το blog είναι ήδη στον διαδικτυακό αέρα και φυσικά το πρώτο δημοσίευμα αποτελεί γεγονός, από τον πρόεδρο των Windows, Steven Sinofsky. Ο ίδιος εκτός των άλλων αναφέρει πως γνωρίζει ότι μερικοί έχουν απογοητευτεί από την μηδαμινή πληροφόρηση σχετικά με το νέο λειτουργικό ωστόσο διαβεβαιώνει πως μέσω αυτού τα απαραίτητα θα γνωστοποιούνται. Φυσικά ο ίδιος υπενθύμισε πως από το Σεπτέμβριο το πλήρες φάσμα των εργαλείων και δυνατοτήτων του Windows 8 θα αποκαλυφθεί στο σχετικό συνέδριο της εταιρείας.


Τέλος, φήμες θέλουν την πρώτη δημόσια beta να αποκαλύπτεται κατά την διάρκεια της CES 2012 και έπειτα το επόμενο φθινοπώρο πολύ πιθανό να έχουμε την τελική έκδοση. 

Σχόλια