HTC Radar & Titan, τα δύο νέα Windows Phones σου κλείνουν το μάτι



Με δύο νέα Windows smartphones μπαίνει δυναμικά η HTC στην IFA 2011. Η εταιρεία με τη σειρά της παρουσίασε τα Radar και Titan, αυτές είναι οι ονομασίες τους, τα οποίες διαφέρουν στα χαρακτηριστικά αλλά τρέχουν το Windows Phone 7. Φυσικά η έκδοση του λειτουργικού δεν θα μπορούσε να μην είναι το Mango, το οποίο εκτός των άλλων προσφέρει πληθώρα νέων δυνατοτήτων.

Ας τα πάρουμε από την αρχή και ας ξεκινήσουμε με το μεγάλο, το Titan, που άλλωστε το φανερώνει και το ονομά του. Η συσκευή αναμφισβήτητα αποτελεί την ναυαρχίδα της εταιρείας στην κατηγορία των Windows smartphones με μεγάλη oθόνη 4.7″ WVGA (800×480), επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon στα 1.5GHz, 512MB RAM και 16GΒ εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Επιπλέον δύο κάμερες προσφέρουν λήψη φωτογραφιών στα 8MP (με flash) και videoκλήσεις στην ανάλυση των 1.3MP. Φυσικά διαθέτει υποστήριξη 3G (14.4Mbps), Bluetooth 2.1, WiFi (802.11b/g/n), 5.1 στερεοφωνικό ήχο για video, δυνατότητα καταγραφής HD video και μπαταρία λιθίου 1.630mAh.


Συνεχίζοντας με το μικρότερο μοντέλο, το Radar, έρχεται με οθόνη 3.8-ιντσών και ελαφρώς πιο αδύναμα χαρακτηριστικά. Επεξεργαστής Snapdragon χρονισμένος στο 1Ghz, μειωμένος αποθηκευτικός χώρος στο ήμιση και δύο κάμερες 5MP και VGA ανάλυσης σίγουρα το κάνουν πιο οικονομικό.

Kαι οι δύο συσκευές αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον ερχόμενο Οκτώβρη, τι οποίες φυσικά θα τις δούμε και στην Ευρώπη.

Σχόλια