Microsoft apps, έρχονται στις συσκευές με Symbian Belle


Η Nokia συνεχίζει να δουλεύει για το Symbian με αμείωτο ενδιαφέρον και εν όψη του πιο πρόσφατου update (Symbian Belle) ετοιμάζει να διαθέσει τα Microsoft apps. Τι είναι τα Microsoft apps; Αυτά που χρειάζεται κάποιος για να επεξεργαστεί, να δεί και να παρουσιάσει έγγραφα κατευθείαν από το smartphone του.

Συγκεκριμένα η Nokia σε συνεργασία με τη Microsoft ετοιμάζουν τις εφαρμογές που θα περιλαμβάνουν όλα τα εργαλεία του Office, φυσικά για το κινητό. Word, PowerPoint, Excel, OneNote, Lync κ.α θα γίνουν διαθέσιμα για τα smartphones που είτε τρέχουν εξ'αρχής το Belle είτε αναβαθμίστηκαν σε αυτό.

Τα Microsoft apps θα γίνουν διαθέσιμα μέχρι το τέλος του χρόνου και θα περιλαμβάνουν τα: Microsoft Lync 2010 Mobile για IM και συσκέψεις on-the-go, PowerPoint Broadcast για γρήγορη μετάδοση των παρουσιάσεων από το PC στο κινητό, το OneNote για άμεσες σημειώσεις και συγχρονισμό με το SkyDrive και το Document Connection για αναπαραγωγή αρχείων που είναι αποθηκευμένα στο κινητό. Ωστόσο στις αρχές του 2012 αναμένεται θα γίνει διαθέσιμη και μια ακόμα ενημέρωση παρέχοντας τα: Word, Excel και PowerPoint ως ξεχωριστές εφαρμογές.

Πηγή


Σχόλια