"Διώξτε" το News Ticker από το Facebook εδώ και τώρα


Πολλές οι αλλαγές στο Facebook ωστόσο πολλοί είναι και αυτοί που άλλωτε επιθυμούν τα νέα χαρακτηριστικά άλλωτε όχι. Μπορεί το νέο Timeline, οι υπηρεσίες μουσικής και ταινιών κ.α να θεωρούνται ελκυστικά και πολλοί να ανυπομονούν μέχρι να γίνουν πλήρως διαθέσιμα όμως κάτι από όλα αυτά δεν έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κόσμου.

Αυτό είναι το News Ticker, ναι ο πλαινός "ρουφιάνος" του Facebook που ό,τι και να κάνει κάποιος (like, comment, upload κτλ.) εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο. Έτσι θέλοντας και μη κάθε δραστηριότητα εμφανίζεται άμεσα στο Ticker και όλοι βλέπουν τι κάνετε εκείνη τη στιγμή. Αν λοιπόν είστε από αυτούς που δεν θέλουν να έχουν το νέο χαρακτηριστικό στη σελίδα τους τότε μπορείτε να το εξαφανίσετε. Ναι, και όμως υπάρχει τρόπος!

Απαραίτητη προυπόθεση είναι η χρήση του Chrome browser ενώ τα υπόλοιπα αναλαμβάνει το Facebook News Ticker Remover. Πρόκειται για ένα extension που διατίθεται για τον περιηγητή της Google και ήδη πάνω από 30.000 χρήστες το έχουν εγκαταστήσει. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε εδώ και να επιλέξετε "Προσθήκη στο Chrome". Στη συνέχεια κάνετε μια επανεκκίνηση του browser και πλέον έχετε απαλαχθεί από το Ticker. Αυτό ήταν όλο, εύκολη διαδικασία, που σίγουρα ικανοποιεί τους haters του νέο feature! :-)

Σχόλια