Η RIM ετοιμάζει μείωση τιμής στο BB Playbook


Tα οικονομικά της RIM δεν πάνε καλά ενώ ούτε το Playbook δίνει τις αναμενόμενες πωλήσεις. Φυσικά σε τέτοιες καταστάσεις οι εταιρείες δεν μένουν με σταυρωμένα χέρια, έτσι ώστε να μην χειροτερέψουν τα πράγματα, και έτσι η RIM από πλευράς της σκέφτεται να προβεί σε μειώση τιμής του tablet της.

Ειδικότερα ο Co-Chief Executive της εταιρείας, Mike Lazaridis, ανέφερε πως αναμένονται κινήσεις για αύξηση των πωλήσεων του Playbook. Αυτό θα επιτευχθεί με ειδικές προσφορές σε πελάτες της RIM αλλά και αποκλειστικά προγράμματα για επαγγελματίες ωστόσο δεν έγινε λεπτομερής αναφορά στο κατά πόσο θα μειωθεί η τιμή, αλλά ούτε και στην έκπτωση που πρόκειται να δρομολογηθεί.

H RIM εκτός των άλλων κοινοποίησε πως οι πωλήσεις του BlackBerry Playbook έφτασαν τις 200.000, κάτι που άλλωστε δεν την ευχαριστεί, αφού περίμεναν τουλάχιστον 490.000 κομμάτια να έχουν αγοραστεί.

Φυσικά η εταιρεία δεν βασίζεται μόνο σε αυτό, αφού ήδη ετοιμάζει να παρουσιάσει το PlayBook 2.0 software σε σχετικό developer conference τον επόμενο μήνα. Το εν λόγω software περιλαμβάνει αλλαγές στην υπηρεσία mail, στο ημερολόγιο και τις επαφές ενώ παράλληλα αναμένεται να παρουσιαστει το Android app player καθώς και ένα store με 10.000 διαθέσιμα videos. Επιπλέον όλα τα παραπάνω θα διατεθούν στους κατόχους το συντομότερο δυνατό μετά το τέλος του conference.

Σχόλια