Samsung Galaxy SII, έχει το ταχύτερο επεξεργαστή γραφικών από όλα τα Android

Σύμφωνα με αναφορά του τεχνολογικού site Anandtech, το Galaxy SII της Samsung διαθέτει τον ταχύτερο επεξεργαστή γραφικών σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλο Android smartphone. Φυσικά το παραπάνω επιβεβαιώθηκε με σχετικό benchmark και σίγουρα για την ώρα είναι ό,τι πιο γρήγορο κυκλοφορεί στην αγορά.

Για τις αυξημένες επιδόσεις ευθύνεται το Mail-400 (graphic chip) το οποίο πλαισιώνεται από το Exynos 4210 (cpu) που αποτελεί το βασικό επεξεργαστή της συσκευής. Ο συνδυασμός των δύο έχει ως αποτέλεσμα τα εκπληκτικά γραφικά που απεικονίζονται στην οθόνη των 4.3-ιντσών, ανάλυσης 800 x 480 pixels και τεχνολογίας WVGA AMOLED. Παράλληλα και σύμφωνα με ισχυρισμούς της Samsung το Exynos 4210 εκτός των άλλων είναι ικανό να υποστηρίξει αναλύσεις WSVGA και φυσικά απεικονίσεις σε οθόνες HDTV 1080p.


Τέλος, για την ιστορία και μόνο όπως θα δείτε και στο γράφημα μόνο το iPad 2 ξεπερνά τις επιδόσεις του Galaxy SII, ωστόσο δεν είναι smartphone καθώς ανήκει στην κατηγορία των tablets, άρα η πρωτιά ανήκει στη συσκευή της κορεάτικης εταιρείας.

Σχόλια