Toshiba Portege Z830, απίστευτα λεπτό, γρήγορο & έτοιμο για όλα


Η Τoshiba έχει αρκετή τεχνογνωσία πάνω στο κομμάτι των laptops και θέλει να το δείξει με το πιο πρόσφατο δημιούργημα της. Ο λόγος για το επαγγελματικό Portege Z830 Ultrabook που έρχεται με πολλά καλούδια, ιδιαίτερα λεπτό design και σίγουρα πιο ξεχωριστό από τις υπόλοιπες υλοποιήσεις εταιρειών.

Ανακαλύπτοντας τον εσωτερικό κόσμο του Z830, βρίσκουμε επεξεργαστές Core ix (3,5 & 7) δεύτερης γενιάς της Intel και δίσκο SSD των 128GB για αυξημένες επιδόσεις και άλλο αέρα εμπειρίας. Aκόμη 6GB είναι στο πακέτο για ταχύτατη εργασία στα Windows 7, ενώ όλα αυτά τροφοδοτούνται από την μπαταρία των 47Wh. Θύρες USB 2.0 & 3.0, webcam 1.3MP, Ethernet jack, HDMI, VGA output και SD card slot συμπληρώνουν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.

Από την άλλη κοιτάζοντάς το εξωτερικά διαθέτει οθόνη 13.3-ιντσών υψηλής φωτεινότητας και ευκρίνειας, αυτοφωτιζόμενο αδιάβροχο πληκτρολόγιο ενώ ζυγίζει 2.5 pounds και το πάχος του δεν ξεπερνά τις 0.6 ίντσες. Φυσικά σχεδιαστικά έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και αναμφίβολα η ποιότητα είναι εμφανής.

Το Toshiba Porteze Z830 Ultrabook αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο σε τιμή μικρότερη των 1000$.

Σχόλια