Nokia 900 leak: Λεπτό, έξυπνο και δυνατό


Aπό ότι φαίνεται το αυριανό Nokia World 2011 θα τραβήξει τα βλέμματα μιας και οι συσκευές που πρόκειται να αποκαλυφθούν θα εντυπωσιάσουν. Και για να πάρετε μια γεύση, μια ακόμα πιθανολογούμενη συσκευή για την αυριανή ημέρα είναι και το Nokia 900. Πρώτη φορά κάνει την εμφάνισή του και εκτός αυτού μαθαίνουμε και τα χαρακτηριστικά του.


Το Nokia 900 είναι λεπτό, έξυπνο και δυνατό σύμφωνα πάντα με το φυλλάδιο της Νokia. Εμείς θα συπληρώναμε και... μεγάλο! Άλλωστε η τεράστια οθόνη αφής των 4.3-ιντσών ClearBlack AMOLED δικαιολογεί τον εν λόγω χαρακτηρισμό. Επίσης επεξεργαστής Snapdragon στο 1.4Ghz, 1GB μνήμη RAM και 512MB ROM και 16 ή 32GB χώρος αποθήκευσης αποτελούν τα εσωτερικά υποσυστήματα. Στο πίσω μέρος διαπρέπει η κάμερα των 8ΜP με οπτικά Carl Zeiss συνοδευόμενη από διπλό LED flash ενώ WiFi b/g/n, NFC και Bluetooth 4.0 με AD2P καλύπτουν το τομέα της συνδεσιμότητας. Τέλος η τροφοδοσία από την μπαταρία των 1800mAh και το λειτουργικό Windows Phone 7.5 Mango συμπληρώνουν τα υπόλοιπα.

Αναμένουμε με μεγάλη αγωνία για το αυριανό event, φυσικά όλα τα νέα θα τα διαβάσετε στο blog ενώ γρήγορες παρατηρήσεις, σχολιασμοί και hot news θα βρείτε και στις σελίδες μας στο Facebook και Twitter.


Πηγή

Σχόλια