Moviegr.am και ενημερώθηκες γρήγορα και εύκολα για ταινίες


Θές να δεις ταινία αλλά αμφιβάλεις για το αν είναι καλή ή όχι. Τι κάνεις; Ανατρέχεις στα γνωστά sites βλέπεις τις βαθμολογίες και πλέον επιλέγεις πιο εύκολα. IMDB, Rotten Tomatoes κ.α έχουν μεγάλη βάση δεδομένων με πολλές πληροφορίες, σχόλια και ένα σωρό χρήσιμα και μη στοιχεία. Αν όμως εσύ δεν μπορείς τα πολλά πολλά και θές εύκολη, γρήγορη και καθαρή ενημέρωση για τις ταινίες που επιθυμείς τότε το Moviegr.am είναι μονόδρομος.

Απλότητα, ευδιάθετο UI και καθαρές γραμμές είναι τα μυστικά του site. Αυτά σε συνδυασμό με την ξεχωριστή ιδέα των δημιουργών του, κάνει την δουλειά του πολύ καλά και φυσικά χωρίς να σε γεμίζει άχρηστες πληροφορίες. Με δεδομένα που προέρχονται από τα IMDB, Rotten Tomatoes, Metacritic, You Tube και Trailer Addict, πλέον έχεις όλες τις βαθμολογίες σε μια σελίδα.

Επιλέγοντας λοιπόν οποιαδήποτε ταινία σε ενδιαφέρει βλέπεις σχετικά στοιχεία (ηθοποιούς, σκηνοθέτες, released day κτλ.), μια μικρή περίληψη, το trailer και δεξιότερα τις βαθμολογίες των άλλων sites καθώς και του Moviegr.am. Εύκολη ενημέρωση λοιπόν για σένα που βιάζεσαι και θές να αποφασίσεις γρήγορα ποια ταινία θα δείς. Επιπλέον δυνατότητα sharing των επιλογών σου είναι στο μενού.

Moviegr.am


Σχόλια