Προσφορές εορτών από Vodafone, Wind και Cosmote

Οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες, όσον αφορά το οικονομικό και η παραμικρή προσφορά, έκπτωση αλλά και πιθανά δώρα ίσως ευχαριστήσουν πολλούς. Ο Δεκέμβρης ήρθε και οι 3 μεγάλες εταιρείες τηλεπικοινωνιών δίνουν τις δικές τους προσφορές, για όλους. Tο LiontariBlog συγκέντρωσε ό,τι έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, έτσι ώστε να μάθετε από που μπορείτε να επωφεληθείτε, αλλά και για να επιλέξετε ό,τι σας συμφέρει.

Ξεκινώντας με τη Vodafone, σε πρώτη φάση οι επωφελημένοι είναι οι χρήστες του Vodafone CU. Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου λοιπόν, διεκδικούν χρόνο ομιλίας αξίας 2€, 20€ και 200€ ή ένα από τα 2000 Sony Ericsson Xperia neo V, με κάθε ανανέωση του χρόνου ομιλίας από 10€. Για να έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε πρέπει να στείλετε δωρεάν SMS το γράμμα «Χ» στο 1398 ή να επισκεφθείτε το vodafoneCU.gr.

Συνεχίζοντας με τη Wind, σε όλα τα καταστήματά της στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετές προσφορές. Αυτές είναι οι ακόλουθες:
  • Κινητό, σταθερό & internet με 35 €/μήνα και δώρο το ZTE Carl..
  • Μobile Broadband 30 GB με 50% έκπτωση για πάντα από 49,90/μήνα, πλέον με 24,90 /μήνα, σε συνδυασμό με δώρο Mi-fi & δωροεπιταγή 30 €.
  • Για συνδρομητές καρτοκινητής. 500ΜΒ για internet από το κινητό μόνο με 5€.
  • Για επαγγελματίες. Κινητή, Σταθερή & internet σε 1 λογαριασμό με δύο πάγια δώρο στις υπηρεσίες καθώς και δωρεάν smartphone.

Από την άλλη η Cosmote με το "Happy free year" προσφέρει την ευκαιρία σε παλιούς και νέους συνδρομητές να κερδίσουν για ένα χρόνο δωρεάν πάγια ή διάφορα άλλα δώρα.

Σημαντικές ή μη αυτές είναι οι προσφορές για τη περίοδο των Χριστουγέννων, από τις τρεις εταιρείες τηλεπικοινωνιών για την Ελλάδα.

Σχόλια