Lenovo στη CES 2012 με tablets, smartphone και Αndroid 4.0 Smart TV


Από τη έκθεση CES 2012 δεν θα μπορούσε να λείπει η Lenovo. Νέα προϊόντα από τις τρεις σημαντικές κατηγορίες της αγοράς μας παρουσιάζει η Lenovo και σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη. Τablets, ένα smartphone και η πρώτη Smart TV της εταιρείας πρωταγωνιστούν στη δική της παρουσίαση.


Συγκεκριμένα το πρώτο tablet είναι το IdeaTab S2 10. Διαθέτει οθόνη 10-ιντσών, dual-core επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8960, μικρό βάρος και συνοδεύεται από αποσπώμενο πλήρες πληκτρολόγιο.


Συνεχίζοντας, το λογο έχει το IdeaTab K2. Δυνατότερη επιλογή από τη Lenovo και ανώτερο από το IdeaTab S2, έρχεται με τον τετραπύρηνο Nvidia Tegra 3, oθόνη 10.1-ιντσών 1200 x 800 pixels και λειτουργία σε δίκτυα 3G και 4G LTE. Eπιπλέον Android 4.0, υποδοχή καρτών SD και θύρα USB είναι στα χαρακτηριστικά του K2.

Στην κατηγορία των smartphones η εταιρεία παρουσίασε το Lenovo S2. Mε στόχο την αυξημένη ασφάλεια, το S2 διαθέτει προστασία επιπέδου Κernel ενώ η ενσωματωμένη κάμερα των 8 megapixels είναι ένα ακόμα χαρακτηρίστικό του γνώρισμα. Λειτουργικό σύστημα Android 2.3, 3.8'' TFT, ΗDMI και μπαταρία 1,500mAh ολοκληρώνουν το πακέτο.


Τέλος, το νεότερο προϊόν της Lenovo είναι η K91Smart TV. Έξυπνη τηλεόραση, εξοπλισμένη με λειτουργικό σύστημα Android 4.0 ICS και κάμερα 5 megapixels για αναγνώριση προσώπου και αποτροπή χρήσης από άγνωστα άτομα.

Όλα τα παραπάνω παράλληλα έγιναν διαθέσιμα στη Κίνα ωστόσο τιμές και περαιτέρω διαθεσιμότητα σε άλλες χωρές δεν έχει γνωστοποιηθεί.

Σχόλια