Posterous by... Twitter, η εξαγορά έγινε


Το Posterous με μια τετράχρονη πορεία στο διαδικτυακό αέρα περνάει πλέον σε νέα χέρια. Το Twitter ενδιαφέρεται για αυτό με αποτέλεσμα από δω και στο εξής να του ανήκει. Χθές, πραγματοποιήθηκε η εξαγορά της πρώτης, προκαλώντας έκπληξη στη πλειοψηφία των χρηστών αλλά και σε όσους παρακολουθούν τα τεχνολογικά γεγονότα.

Η δημοφιλής πλατφόρμα blogging ανοίγει τους ορίζοντες της και νέα σχέδια ετοιμάζει το Twitter για αυτή σε συνύπαρξη πάντα με τη microblogging υπηρεσία της. Όλα αυτά πάντα για το καλύτερο των χρηστών μέσα από δύο υπηρεσίες που έχουν κερδίσει αυτά τα χρόνια αρκετό κόσμο.

Φυσικά το Posterous Space για την ώρα θα μείνει ως έχει, χωρίς αλλάγες ενώ σε περίπτωση που τροποποιηθεί κάτι οι χρήστες θα ενημερωθούν άμεσα. Παράλληλα για όσους επιθυμούν να μεταφερθούν σε μια άλλη υπηρεσία ή θέλουν να πάρουν backup του υλικού τους, σύντομα θα δωθούν οδηγίες.

Το Twitter από πλευράς του δήλωσε το παρακάτω, σε σχετικό blog post:
“We’re always looking for talented people who have the passion and personality to join Twitter” και συμπλήρωσε αναφέροντας:  “Acquisitions have given us people and technology that have enabled us to more quickly build a better Twitter for you.”

Πλέον τα καλύτερα έρχονται και στο εξής αναμένονται όμορφα πράγματα από δυο δυναμικές εταιρείες που σίγουρα έχουν πολλά να δώσουν στο κοινό τους.

Image

Σχόλια