Sony Xperia Sola με oθόνη 3,7", dual-core CPU και "floating touch"


Η Sony Mobile μετά το Xperia S, P & U λανσάρει ακόμα μια συσκευή σ'αυτή τη σειρά. Το Xperia Sola είναι το νέο Android που σχεδιαστικά μοιάζει στα παραπάνω αλλά δεν διαθέτει το διάφανο κόψιμο στο κάτω μέρος.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά έρχεται με οθόνη 3,7-ιντσών Reality Display με BRAVIA Engine ανάλυσης 854 x 480 pixels, τον διπύρηνο Novathor κατασκευή της ST-Ericsson χρονισμένο στο 1Ghz, 8GB ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου, υποστήριξη NFC και κάμερα 5ΜP με LED flash και δυνατότητα πανοραμικών λήψεων. Το Android 2.3 Gingerbread αναλαμβάνει το ρόλο του λειτουργικού, το οποίο θα αναβαθμιστεί μελλοντικά σε ICS, σύμφωνα με τη Sony.

Αυτό που έρχεται να ξεχωρίσει στο Xperia Sola είναι η λειτουργία floating touch η οποία εξυπηρετεί κατά τη διάρκεια του σερφαρίσματος, επιτυγχάνοντας την ευκολότερη πλοήγηση και επιλογή των links στις ιστοσελίδες χωρίς το άγγιγμα της οθόνης.
Στα υπόλοιπα βρίσκουμε WiFi, DLNA, xLoud & 3D ήχο surround καθώς και δυνατότητα σύνδεσης στο Sony Entertainment Network.

Το Sony Xperia Sola θα διατεθεί σε τρείς χρωματικούς συνδυασμούς (κόκκινο, άσπρο, μαύρο) και θα κυκλοφορήσει το Q2 παγκοσμίως. Τέλος, για την ιστορία και μόνο στην Ιταλία και στη Κίνα θα κυκλοφορήσει με τις ονομασίες Χperia Sole και Xperia MT27i αντίστοιχα.

Σχόλια