Google Project Glass, η τεχνολογία του μέλλοντος


H Google κοιτάει πολύ μπροστά και κάτι τεχνολογικά εξελιγμένο και άκρως μελλοντικό έρχεται στη δημοσιότητα, κατευθείαν από τα μυστικά εργαστήριά της. Το Google Project Glass είναι μια ιδέα που μπορεί κάποια στιγμή να βγεί στην αγορά, μπορεί και όχι, αλλά βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αυτό που υπάρχει πίσω από το όλο σκεπτικό είναι τα γυαλιά του μέλλοντος για όλους. Γυαλιά που θα μπορούν να απεικονίσουν πληθώρα πληροφοριών, να βγάλουν φωτογραφίες και όχι μόνο. Ό,τι συναντά κανείς σε ένα σύγχρονο smartphone, η Google σκέφτεται να το προσφέρει ακόμα πιο απλά και ίσως πιο λειτουργικά. Μέσω αυτών, της νανοτεχνολογίας και ενός ευχάριστου user interface τα πάντα φαίνοται... μελλοντικά και σίγουρα προορίζονται για πολύ πιο αργά.

Η Google έχει τα κατάλληλα άτομα, την όρεξη αλλά ψάχνεται για τα πιο ουσιαστικά στοιχεία του θέματος ενώ κάτι μου λέει ότι η γιγαντιαία εταιρεία έχει βάλει πλώρη για κάτι άκρως εντυπωσιακό. Φυσικά για να κατανοήσετε καλύτερα το τι θα προσφέρουν τα εν λόγω γυαλιά δείτε και το βίντεο που ακολουθεί και σίγουρα θα καταλάβετε....

Σχόλια