SecondWind, ο φορτιστής για τις κοινές μπαταρίες σου


Το SecondWind κάνει εντύπωση, δημιουργεί σκέψεις και έρχεται με οικολογικό χαρακτήρα. Πρόκειται για ένα φορτιστή, όχι σαν τους άλλους, αφού διαφέρει έχοντας την ικανότητα να επαναφορτίσει τις κοινές μπαταρίες.

Έτσι, όλες οι αλκαλικές (μη επαναφορτιζόμενες) τύπου ΑΑ και AAA πλέον επανέρχονται σε λειτουργία εντείνοντας για λίγο ακόμα τη διάρκεια ζωής τους. Το SecondWind διαθέτει 4 υποδοχές για τους δυο παραπάνω τύπους ενώ οι ενδεικτικές λυχνίες ενημερώνουν για την καταστάση φόρτισης ή πότε υπάρχει κάποιο πρόβλημα σ'αυτές. Με πλήρη επαναφόρτιση σε μόλις 40 λεπτά, πολλαπλή ή όχι, το SecondWind υπόσχεται να σας απαλλάξει από την συχνή αγορά απλών μπαταριών ενώ παράλληλα μειώνει και τον ρυθμό των παραγόμενων σκουπιδιών από αυτές.

Φυσικά, οι εγκρίσεις που φέρει πιστοποιούν την ασφαλή χρήση ενώ σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τις μπαταρίες στο φορτιστή μετά το πέρας 4 ωρών σταματά να παρέχει ενέργεια, για αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος. Τέλος, για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ ενώ αν ενδιαφέρεστε να το αποκτήσετε κοστίζει 60$ με δωρεάν έξοδα αποστολής.

Σχόλια