Windows Phone 8 Apollo, ίσως να μην αναβαθμιστούν σ'αυτό οι παλιότερες συσκευές


Τα Windows Phone έχουν μπει για τα καλά στην αγορά. Νέες συσκευές, ενημερώσεις, εφαρμογές, όλα κυλούν ομαλά όμως αυτή η είδηση ίσως κάνει τους τωρινούς χρήστες/κατόχους να ανησυχήσουν. Αυτό που ακούγεται τις τελευταίες μέρες αφορά την μελλοντική αναβάθμιση των τρέχουσων εκδόσεων (Mango & Tango) και φυσικά για το αν θα "περάσουν" στα Windows 8 (Αpollo).

Aφορμή στην όλη υπόθεση στάθηκε η συνέντευξη του Nuno Silva, developer της Microsoft, στο πορτογαλλικό site Zwame. Αν και από τον ίδιο ειπώθηκε πως μελλοντικά η αναβάθμιση στη νεότερη έκδοση θα γίνει διαθέσιμη σε όλους, η ανατροπή ήρθε από το The Verge.

Ανώνυμες πηγές του δεύτερου site θέλουν να μην αναβαθμίζονται τα τωρινά smartphone στα Windows Apollo, ωστόσο τίποτα δεν είναι επίσημο. Η Microsoft μπορεί να μην έχει λάβει επίσημη θέση επί του θέματος παρ'όλα αυτά το σκεπτικό του να μην δεχτούν την ενημέρωση δεν είναι και το καλύτερο, ειδικά για αυτούς που έχουν αγοράσει μια Windows Phone συσκευή.

Απο την άλλη αυτό που έχει επισημανθεί από την εταιρεία του Bill Gates είναι πως οι εφαρμογές του Marketplace θα υποστηρίζονται κανονικά, χωρις να υπάρξει πρόβλημα συμβατότητας, σε όλα τα Windows smartphones. Σίγουρα κάτι πιο επίσημο για να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει το παραπάνω περί αναβάθμισης είναι απαραίτητο, ελπίζοντας πάντα για το αντίθετο.

Σχόλια