Casio Exilim EX-ZR300, made in japan και γρήγορη

Η Casio λανσάρει ένα νέο compact μοντέλο, με ανανεωμένα χαρακτηριστικά και εκρηκτικές επιδόσεις, εμπλουτίζοντας έτσι την σειρά Exilim. Η Exilim EX-ZR300 είναι η φρέσκια πρόταση της ιαπωνικής εταιρείας που θα φροντίσει για γρήγορες λήψεις, ποιότητα στη λεπτομέρεια και εγγραφή video για να μην χάνετε στιγμή.

Ο φακός των 16,1 megapixels εξασφαλίζει φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης ενώ η δυνατότητα λήψεων κάθε 0,26 seconds την καθιστά ιδιαίτερα γρήγορη. Παράλληλα μ'αυτό όμως η Casio έχει φροντίσει για εξίσου γρήγορη εκκίνηση έτσι ώστε η καθυστέρηση στο boot να μην στέκεται εμπόδιο στα φωτογραφικά θέματα που απαιτούν αμεσότητα.

Στις λεπτομέρειες, ο φακός παρέχει εστιακό μήκος στα 24-300mm με διάφραγμα κλείστρου 3.0-5.9, οπτικό ζούμ στα 12.5x και ικανότητα εστίασης σε μόλις 0,12 seconds. Τα επίπεδα του ISO είναι υψηλά, με εύρος από 80 έως 12,800, για λήψεις ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι. Επιπλέον στο πακέτο των χαρακτηριστικών προσφέρεται η ασύρματη επικοινωνία μέσω της τεχνολογίας Toshiba FlashAir και η εγγραφή video ανάλυσης 1080p/30fps ενώ η μπαταρία παρέχει 500 λήψεις ανά φόρτιση.

Η Casio Exilim EX-ZR300 θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα της Ιαπωνίας στις 8 Ιουνίου ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία για τις υπόλοιπες χώρες.

Σχόλια