Lenovo ThinkPad X1 Carbon, το ultrabook στα καλύτερα του



H Lenovo παρουσιάζει τα νέα της "όπλα" και το ThinkPad X1 Carbon είναι ένα από αυτά. Η ονομασία του νέου ultrabook τα λέει όλα, κατηγορία ThinkPad, μοντέλο Χ1 και Carbon. Τρείς δυναμικές λέξεις για ένα υπέρλεπτο notebook που τα κάνει όλα το ίδιο καλά με το προγενέστερο μοντέλο, φυσικά με ανανεωμένα χαρακτηριστικά.

Ξεκινώντας από το εσωτερικό και σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες από την Lenovo, εξοπλίζεται με τους νέους Ivy Bridge της Intel, προσφέρει προαιρετική σύνδεση 3G ενώ  η τεχνολογία RapidCharge υπόσχεται φόρτιση του 80% της μπαταρίας σε μόλις 30 λεπτά. Δυστυχώς, για την ώρα δεν έχει γίνει αναφορά για τους χρόνους αυτονομίας ωστόσο αναμένονται υψηλοί. Η οθόνη σε σύγκριση με το προηγούμενο X1 είναι κατά 0,7-ίντσες μεγαλύτερη (14") με HD ανάλυση στα 1600 x 900 pixels.

Εξωτερικά είναι κατασκευασμένο με ανθρακονήματα εξού και το "Carbon", διαθέτει αναβαθμισμένο πληκτρολόγιο που εκτός των άλλων είναι φωτιζόμενο και πλήρως αδιάβροχο. Η ανθεκτικότητα του νέου X1 ultrabook είναι σε υψηλά επίπεδα ενώ το μικρό βάρος (1,3 kg) και πάχος (18mm) του εντυπωσιάζουν. Στις λεπτομέρειες ήχος Dolby Home Theatre συμπληρώνουν τη λίστα των χαρακτηριστικών.


To νέο Lenovo ThinkPad X1 Carbon αναμένεται να γίνει διαθέσιμο το καλοκαίρι.

Σχόλια