iPhone 5 σε video και νέες φωτογραφίες


To iPhone 5 αναμένεται και οι φήμες οργιάζουν. Με όλους τους μελλοντικούς αγοραστές να το περιμένουν πως και πως, τα μέσα να κάνουν εκτενείς αναφορές και όλους να συζητούν για το νέο iPhone, το 2012 θα λέγαμε ότι είναι η χρονιά του, πριν καν ανακοινωθεί.

Έτσι λοιπόν οι διαρροές χαρακτηριστικών αλλά και της γενικής εικόνας του νέου smartphone της Αpple συνεχίζονται, θέλοντας όλοι να κερδίσουν δημοσιότητα αλλά και να δείξουν στο κόσμο πώς πιθανολογείται να είναι. Αυτή τη φορά από Κίνα μεριά νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια και αυτά δείχνουν τη νέα συσκευή σε νέες φωτογραφίες αλλά και video.

Ένα ολιγόλεπτο κλιπ αποκαλύπτει το σώμα του iPhone φυσικά χωρίς "σωθικά" και λοιπά ηλεκτρονικά. Η εικόνα είναι γνώριμη, οι αλλαγές είναι αρκετές κυρίως στα σημεία και για ακόμα μια φορά βλέπουμε μεγαλύτερη οθόνη με 16:9 aspect ratio. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το site που δημοσίευσε το video δεν είναι σίγουρο για το αν αυτή θα είναι η τελική μορφή του iPhone, ωστόσο μια ακόμα εικόνα επιβεβαιώνει τις μέχρι τώρα φήμες.




Πηγή

Σχόλια