Windows 8 Pro Upgrade με $40


Windows 8 είναι ένα βήμα πριν την επίσημη κυκλοφορία στα ράφια των καταστημάτων και η Microsoft ετοιμάζει το καταναλωτικό τοπίο. Με στόχο την όσο μεγαλύτερη απήχηση του κοινού η εταιρεία παρουσιάζει προσφορές για όσους θα θελήσουν να αναβαθμιστούν.

Έτσι λοιπόν, δυο πιθανές επιλογές για original Windows 8 υπάρχουν. Η πρώτη αφορά όσους έχουν αγοράσει σύστημα με Windows XP, Vista ή 7. Αυτοί οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν upgrade το σύστημά τους στη νεότερη έκδοση των Windows με μόλις $40. Σ'αυτά τα χρήματα θα μπορούν να κατεβάσουν τα Windows 8 Pro και εν συνεχεία να τα εγκαταστήσουν στο pc τους. Εναλλακτικά υπάρχει και η επιλογή αγοράς της DVD έκδοσης στα $70. Σε αντίθετη περίπτωση όσοι έχουν αγοράσει pc με Windows 7 από τις 2 Ιουνίου, ή σκέφτονται να αγοράσουν μέχρι το φθινόπωρο, που θα κυκλοφορήσουν τα 8άρια, θα μπορούν να αναβαθμιστούν με μόλις $15.

Και οι δύο επιλογές αποτελούν προσφορές και θα ισχύουν μέχρι τον Ιανουάριο. Λογικά από τότε και μετά οι τιμές θα διαμορφωθούν διαφορετικά και σίγουρα προς τα πάνω.

Έσεις, θα αναβαθμίσετε το σύστημά σας σε Windows 8;

Σχόλια