Burton x Casio G-Shock Watch


G-Shock της Casio απευθύνονται στους λάτρεις των σπορ αλλά και σ'αυτούς που δεν θέλουν να λείπει τίποτα από το ρολόι τους. Αυτή τη φορά όμως σε συνεργασία με τη Burton Snowboards, γνωστή στο χώρο των χειμερινών σπορ, η Casio δημιουργεί κάτι που συνδυάζει και τα δύο για τους δεινούς snowboarders αλλά και γενικότερα για αυτούς των extreme καταστάσεων.

Το Burton x Casio G-Shock με κωδική οναμασία GDF100BTN-1, είναι το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, που σίγουρα κεντρίζει το ενδιαφέρον ενώ παράλληλα αποτελεί μέρος της γιορτής των 30 χρόνων ύπαρξης των G-Shock.

Καλύπτοντας και τους πιο απαιτητικούς το Burton x, με σώμα μαύρου χρώματος κατασκευασμένο από καοτσούκ, προσφέρει όλα τα παρακάτω:

-Αδιάβροχη χρήση μέχρι 20 ατμόσφαιρες
-Ανθεκτικότητα στα χτυπήματα
-Βαρόμετρο (260 - 1,100 hPa)
-Υψόμετρο (-700 - 10,000 m)
-Ένδειξη θερμοκρασίας (-10°C – 60°C)
-Παγκόσμια ώρα (48 χωρών)
-Λειτουργία Stop Watch
-Πολλαπλά ξυπνητήρια
-Υψηλής φωτεινότητας LED Backlight oθόνη

Φυσικά ο εξωτερικός σχεδιασμός είναι έμπνευση της Burton Snowboard ενώ το λογότυπο της εταιρείας διακρίνεται με λευκή γραμματοσειρά στο λουράκι του ρολογιού. Τέλος, το νέο μοντέλο θα γίνει διαθέσιμο στις αρχές του ερχόμενου Δεκέμβρη, ό,τι πρέπει δηλαδή για να εξοπλιστείτε για τις χειμερινές αποδράσεις και όχι μόνο.


Σχόλια