Instacube, μια κορνίζα για τις φωτογραφίες του Instagram

To Ιnstagram έχει μπει για τα καλά στη καθημερινότητά μας ενώ οι χρήστες είναι πάρα πολλοί. Γνωρίζοντας λοιπόν την απήχηση του κόσμου για το δημοφιλές photo social app, η Design to Matter δημιουργεί το Instacube. Ένα ποιοτικό κύβο, μικρού μεγέθους αποκλειστικά για τις φωτογραφίες του Instagram.

To Ιnstacube λειτουργεί με την λογική των ψηφιακών κορνιζών που κυκλοφορούν στο εμπόριο ωστόσο απεικονίζει φωτογραφίες από το feed του Ιnstagram. Όλες οι φώτο μπορούν να εμφανιστούν στην οθόνη των 6.5-ιντσών (600x600 pixels) ενώ με τη βοήθεια του WiFi ενημερώνεται πλήρως κάθε φορά που υπάρχει νέο υλικό. Στο πάνω μέρος υπάρχουν τρια φυσικά κουμπιά για να κάνετε like, να αλλάζεται το τρόπο εμφάνισης των εικόνων και να τερματίζετε/ανοίγετε τη συσκευή.

Στο εσωτερικό υπάρχει επεξεργαστής ARM, 4GB μνήμη flash και μπαταρία λιθίου για την τροφοδοσία ενώ η λειτουργία της συσκευής βασίζεται σε λειτουργικό Android. Εξωτερικά, διακρίνεται η προσεγμένη δουλειά που έχει γίνει ενώ οι χρωματικοί συνδυασμοί θυμίζουν αυτούς του Instagram.


To Ιnstacube αποτελεί προϊόν Kickstarter και μπορείτε να το προπαραγγείλετε στην τιμή των 149$. Η διάθεσή του θα ξεκινήσει το Μάρτιο του επόμενου έτους.

Σχόλια