Τα Apple Maps τα πάνε χάλια, η Nokia χαίρεται


Μια νέα προσθήκη στα iDevices, με τον ερχομό του iOS 6, είναι οι χάρτες της Apple. Η πρώτη απόπειρα για native εφαρμογή πλοήγησης/χαρτών λανσάρεται με την τελευταία έκδοση του iOS ενώ τα Google Μaps βλέπουν την πόρτα της εξόδου.

Αν και η προσπάθεια που έχει καταβάλλει η εταιρεία του Cupertino είναι μεγάλη, τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά. Tα Apple Μaps έχουν αρκετές αδυναμίες και αυτό φαίνεται μετά από δοκιμές και παράπονα χρηστών που παρατήρησαν αλλοιώσεις και άλλα μικροπροβλήματα στη νέα εφαρμογή. Φωτογραφίες με περίεργες εμφανίσεις, μπερδεμένες συντομεύσεις και άλλα φανερώνουν πως χρειάζονται ακόμα δουλειά και δεν είναι εύκολη η αντιμετωπίση των ήδη υπάρχουσων εφαρμογών, όπως της Nokia.

Λάθος εμφάνιση πλοίου στη Στοκχόλμη [Αpple Maps]
Φυσικά η "αντίπαλη" φιλανδική εταιρεία νοιώθει περίφανη και χαίρεται γι'αυτό αυτό που συμβαίνει με τα Apple Μaps. Mάλιστα η Nokia εκμεταλλεύεται αυτή την αδυναμία και αναφέρει πως οι σωστές δουλειές δεν γίνονται σε μια νύχτα. Γι'αυτό άλλωστε και τα Nokia Maps είναι καλύτερα αφού υπάρχουν αρκετά χρόνια ενώ οι ενημερώσεις και η συνεχής υποστήριξη τα κατατάσσει στα καλύτερα του είδους.

Σχόλια