Bomb Panic game, πανικός με βόμβες στο iPhone


Στο Featured games by LiontariBlog αυτής της εβδομάδας έχουμε το Bomb Panic. Aν θεωρείς ότι είσαι γρήγορος και μπορείς να παίξεις ένα παιχνίδι για να αναδείξεις την ταχύτητα... των δακτύλων σου, το Bomb Panic σε περιμένει!

20 επίπεδα, βοηθητικά στοιχεία, όπλα και βόμβες κάνουν το παιχνίδι ιδιαίτερα καλό και παράλληλα εθιστικό. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι απλό. Πρέπει να καταφέρεις να εκτινάξεις όλες τις βόμβες που εμφανίζονται τυχαία και με γρήγορο ρυθμό, αποφεύγοντας τις "θανατηφόρες" νάρκες που ξεπροβάλλονται την ίδια στιγμή. Ωστόσο, μόλις η μορφή των ναρκών αλλάξει τότε έχεις τη δυνατότητα να τις εκτινάξεις αγγίζοντας τις. Φυσικά όλα τα παραπάνω διεξάγονται σε γρήγορο ρυθμό με αντίστροφη μέτρηση ενώ στιγμές panic mode κάνουν τη ροή του παιχνίδιου ακόμα πιο γρήγορη!


Το Bomb Panic είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να παίξεις στο iPhone/iPod/iPad σου, αφού είναι αρκετά εθιστικό ενω θα σε συντροφεύσει ευχάριστα στον ελεύθερο χρόνο σου! Τέλος, αποτελεί δημιουργία της Orangenose Studio, διατίθεται δωρεάν στο App Store και είναι συμβατό με iOS 3.0 ή νεότερο.

Σχόλια