Motorola RAZR i, Αndroid και Ιntel Medfield στα 2Ghz


Η συνεργασία Motorola και Intel έχει αποτέλεσμα και ακούει στο όνομα RAZR i. Το νέο Android smartphone παρουσιάστηκε επίσημα αλλάζοντας τα μέχρι πρότινος δεδομένα χάρη στον υψηλό χρονισμό του επεξεργαστή. Το ολοκαίνουργιο μοντέλο της σειράς RAZR εξοπλίζεται με τον Intel Medfield στο εσωτερικό του, ο οποίος διαθέτει συχνότητα λειτουργίας στα 2Ghz, για πρώτη φορά.

Το RAZR i εκτός των άλλων έχει οθόνη 4.3-ιντσών Super AMOLED Advanced qHD (960 x 540 pixels), επεξεργαστή single-core αρχιτεκτονικής 32nm και 1GB RAM. Ακόμη κάμερα 8MP με flash και καταγραφή video στα 1080p, 8GB για αποθήκευση δεδομένων (+microSD), εμπρόσθια στα 0.3MP και λειτουργικό Android 4.0 Ice Cream Sandwich είναι στη λίστα των χαρακτηριστικών.

Ο τομέας της συνδεσιμότητας περιλαμβάνει WiFi a/b/g/n, Bluetooth 2.1+EDR, NFC chip, DLNA και GPS. Φυσικά όλα τα παραπάνω λειτουργούν αρμονικά και τροφοδοτούνται από την ενσωματωμένη μπαταρία των 2000mAh που προσφέρει έως και 20 ώρες μέσης χρήσης.

Εξωτερικά η οθόνη του είναι edge-to-edge, διαθέτει το γνώριμο design των τελευταίων RAZR μοντέλων και το πάχος είναι στα 8.3mm ενώ το βάρος της συσκευής δεν ξεπερνά τα 126gr.

Τo Motorola RAZR i θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο σε συγκεκριμένες χώρες και μάλιστα με ξεκλείδωτο bootloader για περαιτέρω τροποποίηση.

Σχόλια