Opera Mini 7.5, το Android browser στα καλύτερά του


To Οpera Mini browser για Android περνά στην έκδοση 7.5 και είναι καλύτερο από ποτέ. Πιο γρήγορο σερφάρισμα, λιγότερη χρήση δεδομένων και νέο Smart Page κάνουν το mini browser της Οpera ίσως την καλύτερη εναλλακτική επιλογή, για πλοήγηση στο Internet από το κινητό.

Πιο συγκεκριμένα όμως αυτό που κάνει τη μεγάλη διαφορά είναι το Smart Page. Εκεί, ανοίγοντας τον περιηγητή, εμφανίζονται όλα τα νέα που αφορούν το χρήστη, όπως καιρός, social news, διασκέδαση κ.α. Αυτό επιταγχύνει το τρόπο ενημέρωσης χωρίς να απαιτείται η παραμικρή πληκτρολόγηση. Παράλληλα γρηγορότερο σερφάρισμα με μειωμένη κατανάλωση data έως και 90% χάρη στη τεχνολογία συμπίεσης δεδομένων, απευθείας από τους servers της Opera, είναι στα εντός. Φυσικά το κλασικό speed dial, η ευκολία των Tabs, όπως στη σταθερή έκδοση και αρκετές μικροβελτιώσεις συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο της ανανεωμένης έκδοσης.

To Opera Mini 7.5 είναι διαθέσιμο στο Google Play και διατίθεται δωρεάν σε όλους όσους αναζητούν ένα καλύτερο browser από αυτόν του Android.

Σχόλια