μΤοrrent app για Android, διαθέσιμη η beta έκδοση


Το δημοφιλές client για download αρχείων πλέον έρχεται και στο Android. To μΤorrent app είναι ήδη διαθέσιμο στο Google Play και στοχεύοντας να εξυπηρετήσει τους χρήστες του και μέσω των φορητών συσκευών.

Από smartphones ή tablets που τρέχουν Android (2.1 ή νεότερο), υπάρχει από δω και στο εξής η δυνατότητα κατεβάσματος ψηφιακών αρχείων, χωρίς να απαιτείται η χρήση του υπολογιστή. Έτσι, γίνεται ακόμα πιο εύκολος ο τρόπος του download ειδικά για αυτούς που χρησιμοποιούν πιο συχνά mobile συσκευές. Η έκδοση για την ώρα βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο αλλά είναι πλήρως λειτουργική ενώ ένα μικρό πρόβλημα εντοπίζεται στα αποτελέσματα των αναζητήσεων. Φυσικά αυτό είναι θέμα χρόνου να λυθεί και είναι σχεδόν σίγουρο ότι στην πρώτη τελική έκδοση τα πράγματα θα καλυτερέψουν.

Tέλος, αυτό που προτείνεται για αποφυγή χρεώσεων στα προγράμματα 3G είναι η χρήση WiFi αφού έτσι θα γλυτώσετε χρόνο αλλά και χρήματα. Παρ'όλα αυτά το πρόγραμμα διαθέτει στις ρυθμίσεις του και επιλογή για να θέσετε όριο χρήσης δεδομένων, έτσι ώστε να μην υπερβείτε το προεπιλεγμένο. To μTorrent app για Android διατίθεται δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Σχόλια