Νέο Sony Playstation 3, ακόμα πιο λεπτό και ελαφρύ

Η Sony τιμά ακόμα τη τελευταία της κονσόλα και μετά από περίπου 7 χρόνια παρουσιάζει μια ανανεωμένη έκδοση του PS3. Αυτή τη φορά η δημοφιλής παιχνιδοκονσόλα έρχεται με μικρότερο βάρος και πάχος σε σύγκριση με το προγενέστερο μοντέλο ενώ υπάρχουν και κάποια στοιχεία που κάνουν τη διαφορά.

Πιο συγκεκριμένα το νέο PS3 είναι 20% πιο μικρό και 25% πιο ελαφρύ από το τελευταίο PS3 Slim. Θα διατεθεί σε δυο χρωματικούς συνδυασμούς (μαύρο & λευκό) αλλά και δυο εκδόσεις των 250GB & 500GB. Eπιπλέον θα εξοπλίζεται με disc tray λόγω του μικρού πάχους και όχι με μηχανισμό slide-in disc, όπως στα προηγούμενα μοντέλα και εξωτερικά θα διαθέτει ανανεωμένο σχεδιασμό.

Το μαύρο (charcoal black) μοντέλο θα γίνει διαθέσιμο στις 25 Σεπτεμβρίου ενώ η έκδοση λευκού χρώματος θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα, στις 22 Νοεμβρίου.


Τέλος, όσον αφορά τις τιμές δεν έχουν γίνει γνωστές ωστόσο μια limited εκδόση, με τη μαύρη κονσόλα των 250GB και το UNCHARTED 3: Drake’s Deception Game of the Year Edition (+voucher $30) θα κοστίζει $269.99 (~207€).

Σχόλια