What's My IQ? game, είσαι αρκετά έξυπνος γι'αυτό;


Η ενότητα με τα Featured Games by LiontariBlog συνεχίζεται και μετά το Tap the Frog η επόμενη πρότασή μας για τον ελεύθερο χρόνου σου είναι το What's My IQ? game. Φυσικά δεν πρόκειται για ένα ακόμα app εύρεσης του IQ σου αλλά για ένα game που θέλει να είσαι ξύπνιος, έτσι ώστε να λύνεις τους γρίφους που σου θέτει. Διάφορα ερωτήματα που δεν απαιτούν γνώσεις, απλά έξυπνο χειρισμό και φυσικά απαντήσεις που για κάποιες θα απορείς το πόσο εύκολες ήταν, αλλά σε ζόρισαν, περιέχει το What's My IQ?.

H Orangenose Studios ξέρει από τέτοιου είδους παιχνίδια ωστόσο το συγκεκριμένο υπολογίζει στο περίπου το IQ σου, με βάση τα λάθη που κάνεις και το χρόνο που απαντάς. Φυσικά μπορείς συγκρίνεις το επίπεδο σου με των φίλων σου αφού υπάρχει δυνατότητα για login στο λογαριασμό του Facebook καθώς και να κοινοποιήσεις τα αποτελέσματα σου, αν θές.

Το παιχνίδι είναι συμβατό με iPhone, iPod touch, και iPad με iOS 3.0 ή νεότερο και διατίθεται δωρεάν στο App Store. Aυτό που ίσως χρειαστεί να πληρώσεις είναι οι βοήθειες (cheats) που ίσως θελήσεις αν φας γερό κόλλημα σε ένα από τα 50 puzzle. Ωστόσο για έσενα δεν νομίζουμε ότι θα είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο αφού είσαι δυνατό χαρτί! ;-) Καλό gaming!!!

Σχόλια