ADATA DashDrive Elite HE720, πιο λεπτός 2,5άρης δεν γίνεται


Αν ψάχνεις για τον λεπτότερο και ελαφρύτερο εξωτερικό δίσκο 2,5-ιντσών τότε η ADATA έχει αυτό που χρειάζεσαι. Ο DashDrive Elite HE720 είναι ότι πιο λεπτό υπάρχει στην αγορά, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει περικοπές στην ταχύτητα αλλά και την ποιότητα. Ο νέος εξωτερικός της ADATA προσφέρει 500GB για τα δεδομένα και τα backups που θές να έχεις πάντα μαζί σου, σε ένα σώμα πιο λεπτό από ποτέ.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται δίσκος τεχνολογίας SSD, χωρίς μηχανικά μέρη, για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά και για πολύ υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων. Φυσικά σε συνδυασμό με τη θύρα USB 3.0 οι επιδόσεις εκτοξεύονται στα ύψη, ενώ παράλληλα παρέχεται και συμβατότητα με το προγενέστερο USB 2.0. Επιπλέον και για μεγαλύτερη ευκολία στο πίσω μέρος υπάρχει ένα button για άμεση λήψη backup, χωρίς περαιτέρω διαδικασίες.


Εξωτερικά είναι κατασκευασμένος από βουρτσισμένο ανοξείδωτο ατσάλι, ανθεκτικό στις γρατζουνιές και τα χτυπήματα και το πάχος του είναι μόλις 8.9cm, καθιστώντας τον ως τον πιο λεπτό της αγοράς.

Ο ADATA DashDrive Elite HE720 είναι διαθέσιμος και πωλείται στην τιμή των $90.

Σχόλια