Archos 97 Titanium HD με οθόνη Retina

H Αrchos ενισχύει την γκάμα των tablets της με το 97 Titanium HD. Η νέα ταμπλέτα έρχεται με χαρακτηριστικό έκπληξη και όχι μόνο. Αυτό που εντυπωσιάζει στο νέο Android tablet είναι η οθόνη. Με διαγώνιο 9.7-ιντσών και ανάλυση 2,048 x 1,536 pixels σε IPS panel, σαν αυτή που συναντάμε στο νέο iPad, δεν περνά απαρατήρητη αλλά κλέβει εντυπώσεις και παράλληλα ανεβάζει το πήχη στο Android οικοσύστημα.

Ωστόσο, για να υποστηριχθεί αυτή η οθόνη χρειάζεται και το αντίστοιχο hardware, γι'αυτό και η Archos εξοπλίζει τη συσκευή της με dual core cpu στο 1.6Ghz, quad core gpu Mali 400 MP4, 1GB μνήμη RAM και 8GB αποθηκευτικό χώρο (+microSD). Στα υπόλοιπα specs συναντάμε σύνδεση WiFi, δύο κάμερες των 2MP και 5ΜP αντίστοιχα ενώ η ενσύρματη σύνδεση επιτυγχάνεται με micro USB.

Φυσικά έχει δοθεί έμφαση και στο εξωτερικό μέρος του 97 Titanium HD καθώς αποτελείται από αλουμίνιο, για μικρότερο βάρος, μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και πιο catchy στο μάτι. Το λειτουργικό, που αναλαμβάνει τη διεπαφή με το χρήστη, δεν είναι άλλο από το Android 4.1 Jelly Bean, προσφέροντας και πλήρη πρόσβαση στο Google Play.

Αν και όλα τα παραπάνω είναι ενθαρρυντικά για την αγορά ενός νέου tablet με εξίσου δυνατά χαρακτηριστικά, η εταιρεία δεν ενημέρωσε για το πότε θα το δούμε στην αγορά αλλά και σε τι τιμή.

Σχόλια