BlackBerry 10 OS με 70.000 εφαρμογές για αρχή


H RIM εργάζεται πυρετωδώς για το BlackBerry αφού θα παρουσιάσει τα νέα της σχέδια τον ερχόμενο Ιανουάριο. BlackBerry 10 OS και νέες συσκευές για αρχή, θα είναι αυτά που θα δούμε σε συνδυασμό με πιθανές εκπλήξεις από την εταιρεία.

Η δουλειά που κάνει αυτό το διάστημα η RIM σίγουρα είναι σκληρή και όχι εύκολη αλλά όλα αυτά αποσκοπούν στην ανάκαμψη της πορεία της. Αυτό που πλέον γίνεται γνωστό όμως και σίγουρα εντυπωσιάζει είναι το λογισμικό, που θα συνοδεύει το νέο λειτουργικό. Φυσικά αναφερόμαστε στα apps όντας ένα από τα καθοριστικότερα στοιχεία επιλογής από αρκετούς. Σύμφωνα λοιπόν με τον Chief Μarketing Οfficer της RIM, Frank Boulben, οι εφαρμογές που θα είναι διαθέσιμες στο ξεκίνημα θα είναι 70.000. Αριθμός πολλά υποσχόμενος αλλά όχι ακατόρθωτος, αφήνει αισιοδοξίες και παράλληλα επιβεβαιώνει ότι η εταιρεία έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα.

 Ποίες θα είναι αυτές δεν γνωρίζουμε όμως ένα μέρος αυτών που συναντάμε στα Android, iOS, Windows Phone θα υπάρχει από την αρχή στο ηλεκτρονικό κατάστημα του OS. Για να δούμε τι θα δούμε άλλωστε ένας μήνας και κάτι απομένει μέχρι το επίσημο λανσάρισμα.

Πηγή

Σχόλια