Μega, 50GB για όλους από το πρώην Megaupload


Με ακριβώς ένα χρόνο από τότε που το Megaupload έκλεισε λόγω παρέμβασης του US Justice Department, ο δημιουργός του ξεκινά κάτι νέο. Παρ'όλην σύλληψή του για διακίνηση πειρατικού υλικού μέσω του site του, ο Kim Dotcom επανιδρύει το Megaupload ξανά, με όνομα MEGA.

Η νέα υπηρεσία δεν διαφέρει από τις ήδη υπάρχουσες (Dropbox, SkydDrive, Sugasync κτλ.) αφού αυτό που κάνει είναι να φιλοξενεί τα αρχεία των χρηστών. Δίνοντας χώρο για ψηφιακά δεδομένα το MEGA ξεκινά τη λειτουργία του αλλά κερδίζει τις εντυπώσεις για τα gigabytes που χαρίζει. Απλά και μόνο στους free users προσφέρει 50GB, ξεπερνώντας κάθε άλλη υπηρεσία σ'αυτό το χαρακτηριστικό. Με το SkyDrive να δίνει 25GB και όντας η μεγαλύτερη προσφορά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό το MEGA ανατρέπει τα δεδομένα. Φυσικά εκτός αυτού υπάρχει και η δυνατότητα για... πληρωμένο χώρο, με τρεις επιλογές των 500GB, 2TB και 4TB με τιμές 10€, 20€ και 30€ το μήνα, αντίστοιχα, με εγγραφή.


Η υπηρεσία βρίσκεται είναι σε beta μορφή ωστόσο την πρώτη ώρα 100.000 χρήστες έγιναν μέλη και το ποσοστό αυτό έχει ξεπεράσει τους 500.000. Μελλοντικά ο δημιουργός έχει υποσχεθεί ποικίλες προσθήκες και βελτιώσεις για ακόμα καλύτερη εμπειρία.

Σχόλια