Microsoft Play ή αλλιώς παιχνίδια στα Windows 8


H Μicrosoft ετοιμάζει κάτι νέο για τους χρήστες των Windows 8 και αυτό είναι το Microsoft Play. Απευθυνόμενο σε όλους αυτούς, που εκτός της δουλειάς προτιμούν τα Windows και για παιχνίδι είναι η επιλογή που θα δώσει το κάτι παραπάνω. Το νέο software σκοπεύει να προσφέρει μια νότα διασκέδασης στα νέα Windows 8, κερδίζοντας παράλληλα τις εντυπώσεις.


Microsoft Play, τι είναι και τι προσφέρει;

Στην πράξη το MS Play είναι ένα πακέτο με τίτλους παιχνιδιών που δεν θυμίζουν αυτούς που ξέραμε μέχρι σήμερα, σε επίπεδο Windows. Οι επιλογές διασκέδασης πλέον είναι περισσότερες αλλά και πιο ενδιαφέρουσες όσον αφορά τα γραφικά αλλά και γενικότερα. Το νέο πακέτο προσφέρει δημοφιλείς τίτλους κατευθείαν από το XBOX, για εμπειρία παιχνιδιού καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη από ποτέ.

Τα παιχνίδια που θα προσφέρονται για αρχή είναι οι εξής: Toy Soldiers: Cold War Touch edition, Elements: Special Edition, Hydro Thunder Hurricane, Rocket Riot 3D, Reckless Racing Ultimate, Taptiles, Adera, Pinball FX2, Wordament, Gunstringer: Dead Man Running, Ilomilo+, Skulls of the Shogun, Microsoft Solitaire Collection, Microsoft Mahjong και Microsoft Minesweeper. Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα παραπάνω εκτός του Toy Soldiers: Cold War θα είναι συμβατά και με το MS Surface RT.

Ομολογουμένως, το Microsoft Play δεν έρχεται με λογική... hardcore gaming, αλλά με το σκεπτικό να ευχαριστήσει την πλειοψηφία των χρηστών, με παιχνίδια που σίγουρα ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα (Πασιέντζα, Ναρκαλιευτής κτλ.) καθώς θυμίζουν περισσότερο παίχνιδια κονσόλας. Άλλωστε το μότο «XBOX GAMES ON WINDOWS», τα λέει όλα.

Το Microsoft Play θα γίνει διαθέσιμο τους επόμενους μήνες ενώ η εταιρεία αναφέρει πως μελλοντικά οι τίτλοι θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέροντες, με επιλογές όπως HALO και Gears of War.

Σχόλια