Polaroid M10 και Μ7, τα πρώτα tablets της Polaroid


H Polaroid μπαίνει σε νέα κατηγορία παρουσιάζοντας τα M10 και Μ7 Android tablets. Οι πρώτες ταμπλέτες από την εταιρεία της... φωτογραφίας κάνουν την εμφάνισή τους στη CES 2013. Όπως αντιλαμβάνεστε και από τις ονομασίες πρόκειται για ένα 10άρι και ένα 7άρι μοντέλο που τρέχουν την τελευταία έκδοση Android.

Πιο συγκεκριμένα και ξεκινώντας από το M10, εξοπλίζεται με οθόνη IPS 10-ιντσών ανάλυσης 1280 x 800 pixels. Στο εσωτερικό φιλοξενείται τετραπύρηνος επεξεργαστής, 16GB χώρος για τα δεδομένα και το λειτουργικό δεν είναι άλλο από το 4.1 Jelly Bean. Στο πίσω μέρος διακρίνεται η 5άρα κάμερα του για φωτογραφικές λήψεις και video ενώ στο εμπρόσθιο η 2MP κάμερα αναλαμβάνει τις βίντεοκλήσεις και τα πορτραίτα. Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα προσφέρει WiFi, Bluetooth καθώς και έξοδο micro HDMI ενώ δεν λείπει και η υποδοχή για κάρτες microSD.

Aπό την άλλη το M7, έρχεται για να ανταγωνιστεί τα Nexus 7, iPad mini και τα υπόλοιπα της κατηγορίας με οθόνη 7-ιντσών και υψηλή ανάλυση 1280 x 800 pixels, ή αλλιώς 216ppi. Εμπρός υπάρχει κάμερα 2MP, ξεχωρίζοντας από τα υπάρχοντα tablets της αγοράς λόγω ανάλυσης και 8GB αναλαμβάνουν τα ψηφιακά δεδομένα.

Και οι δυο συσκευές θα κυκλοφορήσουν την άνοιξη με τιμές που χτυπούν τον ανταγωνισμό. Το μεγάλο της παρέας θα διατεθεί με $229 ενώ το 7άρι θα πωλείται στα $129.

Σχόλια