Vizio tablets, με Tegra 4, υψηλές αναλύσεις και έκδοση 7-ιντσών [CES 2013]


Η Vizio θα παρουσιάσει δυο νέα μοντέλα στην κατηγορία των tablets στην φετινή CES και λίγες ώρες πριν μαθαίνουμε γι'αυτά. Και οι δυο υλοποιήσεις έρχονται με Android 4.2 Jelly Bean ενώ το ένα εκ των δυο διαθέτει τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα mobile CPUs.

Πιο συγκεκριμένα το Vizio 10" διαθέτει υπερυψηλή ανάλυση 2560 x 1600 pixels κοντράροντας έτσι στα ίσια το Google Nexus 10, που μέχρι τώρα κατείχε τα πρωτεία. Στο εσωτερικό δεσπόζει ο Nvidia Tegra 4, που μόλις λίγες ώρες πριν ανακοινώθηκε και 32GB αναλαμβάνουν τα της αποθήκευσης. Φυσικά εμπρόσθια και πίσω κάμερα καθώς και microHDMI ολοκληρώνουν τα βασικά χαρακτηριστικά.

Από την άλλη, η δεύτερη υλοποίηση έρχεται να αντιμετωπίσει τα 7άρια του χώρου (βλ. Nexus 7, iPad mini κτλ.) διαθέτοντας 7-ιντσών οθόνη IPS με ανάλυση 1280 x 800 pixels. Εδώ, ο επεξεργαστής είναι ο προγενέστερος Tegra 3, που μέχρι τώρα βρίσκεται στην πλειοψηφία των Android tablets ενώ στα υπόλοιπα 16GB για τα δεδομένα και 1.2MP εμπρόσθια κάμερα προσφέρονται στο όλο πακέτο.

Πιο λεπτομερείς πληροφορίες δεν έχουν δοθεί ωστόσο τις επόμενες ώρες θα μάθουμε περισσότερα. Πάντως, η Vizio συνεχίζει δυναμικά και τα δυο νέα tablets της έρχονται για να αντιπαραταχθούν απέναντι στις δημοφιλείς κατηγορίες του χώρου. 

Σχόλια