ZTE Grand S, ultra-smartphone έτοιμο για όλα


H ZTE έδωσε δυναμικό παρόν στη CES 2013 με ένα "ultra-smartphone" που κέρδισε τις εντυπώσεις. Το ZTE Grand S είναι η υλοποίηση της Κινέζικης εταιρείας για την οποία νιώθει περήφανη και έτοιμη να ανταγωνιστεί επάξια τα δημοφιλή του χώρου. Με δυνατά χαρακτηριστικά, πλούσιο... μέγεθος και μεγάλη οθόνη ποζάρει επίσημα.

Το Grand S, έρχεται με οθόνη 5-ιντσών η οποία προσφέρει Full HD ανάλυση στα 1080p ή αλλιώς 440 ολόκληρα pixels ανά ίντσα (ppi). Στο εσωτερικό βρίσκεται ο Snapdragon S4 Pro με τέσσερις πυρήνες και συχνότητα λειτουργίας τα 1.76Ghz, δηλαδή ελάχιστα πιο πάνω από τον ανταγωνισμό. Ακόμη 16GB για δεδομένα και 2GB RAM αναλαμβάνουν τη μόνιμη και προσωρινή αποθήκευση δεδομένων αντίστοιχα. Στο πίσω μέρος διακρίνεται η κάμερα των 13MP με δυνατότητα εγγραφής Full HD video και τη συνοδεία LED flash ενώ εμπρός βρίσκεται μια των 2MP για video κλήσεις και πορτραίτα. Η συνδεσιμότητα καλύπτεται στο έπακρο με WiFi, GPSBluetooth και ενσύρματα με microUSB. Το λειτουργικό δεν είναι άλλο από το Android 4.1 Jelly Bean ενώ με διαστάσεις 142x69x6.9 mm σίγουρα είναι από τα λεπτά του χώρου.

To ολοκαίνουργιο ZTE Grand S θα κυκλοφορήσει εντός του τριμήνου στην Κίνα ενώ δεν έχει γίνει λόγος για το πότε θα το δούμε στις υπόλοιπες χώρες.

Σχόλια