Sony: To PS3 έχει ακόμα ζωή, το PS Vita θέλει παιχνίδια


Αν και οι φήμες θέλουν μια καινούργια κονσόλα με το αριθμητικό "4", από την Sony, οι δηλώσεις ανατρέπουν τα δεδομένα. Η ιαπωνική εταιρεία αγαπά το PlayStation 3 περισσότερο από κάθε άλλο προϊόν της και αυτό φαίνεται. Η γνωστή παιχνιδοκονσόλα βρίσκεται στην αγορά 6 ολόκληρα χρόνια και οι πωλήσεις καλά κρατούν. Οι επιλογές παιχνιδιών είναι πολυάριθμες ενώ και η αναβαθμίσεις της Sony, τόσο στην εμφάνιση αλλά και στο PlayStation Store και Network κρατούν το ενδιαφέρον αμείωτο. 

Άλλωστε και CEO Masaru Kato αναφέρει: "Το PS3 έχει ακόμα ζωή ενώ παράλληλα σ'αυτό το σημείο η εταιρεία δεν χρειάζεται να δαπανά χρήματα για άλλο hardware." Aκόμη συμπληρώνει πως: " Όσον αφορά τη νέα κονσόλα (PS4) δεν υπάρχουν περισσότερα γι' αυτή τη στιγμή. Αλλά σε κάθε περίπτωση, έχουμε πολύ δουλειά με το PS3."


Φυσικά ο CEO δεν άφησε εκτός συζήτησης το νέο PS Vita, για το οποίο αναφέρει ότι χρειάζεται καλύτερο marketing σε συνδυασμό με περισσότερα games, για να πάνε οι πωλήσεις στα ύψη. Ωστόσο, δεν αποκλείεται και η πιθανότητα μείωσης της τιμής. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου όπου θα μάθουμε όλες τις πληροφορίες για τις επόμενες κινήσεις τις εταιρείας.

Σχόλια