Adata DashDrive Durable HD710, πολύ «σκληρός» για να πεθάνει


Η Adata αυτή τη φορά παρουσιάζει ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο που είναι πολύ... σκληρός για να πεθάνει. Ο νέος DashDrive Durable HD710 είναι ο απόλυτος εξωτερικός για αυτούς που αναζητούν μέγιστη ασφάλεια για τα δεδομένα τους μετά από πτώσεις και όχι μόνο. Άλλωστε η εταιρεία επιβεβαιώνει το παραπάνω με εγκεκριμένα δοκιμαστικά tests που αν μη τι άλλο κάνουν το νέο HD710 άκρως ιδιαίτερο.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν ο Adata HD710 διαθέτει εξωτερικό περίβλημα εξ'ολοκλήρου από καουτσούκ προσφέροντας έτσι μέγιστη ανθεκτικότητα σε κάθε λογής εξωτερική πρόκληση.  Δοκιμασμένο στα στρατιωτικών προδιαγραφών MIL-STD-810G 516.6 τεστ πτώσης αλλά και το IEC 529 IPX7 για ανθεκτικότητα στο νερό, σίγουρα σημαίνει πολλά. Στην ουσία ο δίσκος αντέχει στο νερό έως και 30 λεπτά χωρίς να πάθει απολύτως τίποτα ενώ παράλληλα οι πτώσεις δεν τον πτοούν καθόλου.


Εκτός αυτών όμως και περνώντας στα πιο... γήινα χαρακτηριστικά επικοινωνεί με θύρα USB 3.0 με τη βοήθεια του ενσωματωμένου καλωδίου που τυλίγεται περιμετρικά, διαθέτει LED λειτουργίας και προσφέρεται σε τρεις χωρητικότητες/εκδόσεις (500GB, 750GB, 1TB). Τέλος, ο Adata DashDrive Durable HD710 βρίσκεται ήδη στα ράφια των καταστημάτων και πωλείται στην τιμή των $160.

Σχόλια