Archos ChefPad, ένα tablet για τους λάτρεις του μαγειρέματος


Η Archos αυτή τη φορά παρουσιάζει κάτι που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους λάτρεις του μαγειρέματος. Το ChefPad απευθύνεται σε μάγειρες, όπως άλλωστε φανερώνει και το όνομά του και είναι εδώ για να αποτελέσει τον εικονικό βοηθό. Βασίζεται, αν μη τι άλλο, σε λειτουργικό Android και είναι έτοιμο να "δώσει ένα χεράκι βοηθείας" κατά το μαγείρεμα.

Ο ιδανικός σύντροφος για τους λάτρεις του μαγειρέματος αλλά και tablet για κάθε ασχολία

Το Archos ChefPad διαθέτει οθόνη 9.7 ιντσών (1024 x 768 pixels) και ενσωματώνει διπύρηνο επεξεργαστή Α9 χρονισμένο στα 1.6Ghz. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά εντοπίζουμε τετραπύρηνο επεξεργαστή για τα γραφικά ( Mali 400 MP4), δυο κάμερες (εμπρός & πίσω) των 2MP, 8GB χώρο για τα δεδομένα, 1GB RAM, μικρόφωνο και στερεοφωνικά ηχεία. Το Android βρίσκεται στην έκδοση Jelly Bean 4.1 το οποίο έρχεται με ειδικό software μαγειρέματος.


Πρακτικά διαθέτει το Chef app zone, από το οποίο οι chefs (και όχι μόνο) μπορούν να ανακαλύψουν εφαρμογές σχετικές με τη μαγειρική, συμβουλές για καλύτερες συνταγές καθώς και κανάλια για παρακολούθηση προγραμμάτων του είδους. Ο χαρακτήρας του ChefPad ολοκληρώνεται εξωτερικά με την ειδική κατασκευή από περίβλημα σιλικόνης, για αντοχή στο νερό αλλά και το stand που επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση στη κουζίνα.

Το Archos ChefPad θα βρίσκεται στην αγορά τον Ιούνιο και θα πωλείται στην τιμή των $210.

Σχόλια