Transcend ESD200, ταχύτατος και μικρός external SSD

H Transcend λανσάρει ένα νέο εξωτερικό δίσκο που δεν θυμίζει αυτούς που ξέραμε μέχρι στιγμής. Το νέο προϊόν έχει σχεδιαστεί με γνώμονα το μικρό βάρος, τις λιλιπούτειες διαστάσεις και την υψηλή ταχύτητα λειτουργίας. Το ESD200 είναι αυτό που συνδυάζει όλα τα παραπάνω προσφέροντας χώρο για τα ψηφιακά δεδομένα με εύκολο και παραγωγικό τρόπο.

Tο ESD200 εξοπλίζεται με δίσκο SSD 1.8-ιντσών, εξασφαλίζοντας υψηλές ταχύτητες ανάγνωσης και μεταφοράς δεδομένων. Η σύνδεση επιτυγχάνεται μέσω USB 3.0 (5Gbits per second), για δέκα φορές ταχύτερο bantwidth, σε σύγκριση με το USB 2.0 ωστόσο είναι συμβατό και με το προγενέστερο πρότυπο σύνδεσης. Επιπλέον στο πάνω μέρος διακρίνονται δυο μικροσκοπικά LEDs που απεικονίζουν την έναρξη λειτουργίας και τη μεταφορά δεδομένων ενώ διαθέτει και κουμπί άμεσης λήψης backup. Οι διαστάσεις (92x62x10.5mm) του παρέχουν άνετη μεταφορά ενώ και στο γραφείο δεν καταλαμβάνει χώρο.

Η Transcend προσφέρει δυο εκδόσεις του ESD200 με 128GB και 256GB ανάλογα τις προτιμήσεις, οι οποίες διατίθενται στις τιμές των 160$ και 300$ αντίστοιχα. Πληροφοριακά, το πακέτο προσφέρει εκτός του δίσκου, το καλώδιο επικοινωνίας καθώς και θήκη μεταφοράς.

Σχόλια