Lenovo Yoga 2 Pro, το καλό γίνεται καλύτερο

 

H Lenovo δίνει το παρών στο Βερολίνο για την φετινή IFA παρουσιάζοντας εκτός των άλλων το διάδοχο του Yoga. To γνωστό ultrabook που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ποικίλους τρόπους αναβαθμίζεται σε σημεία και όχι μόνο. Το Lenovo Yoga 2 είναι πλέον επίσημο ενώ η δημιουργία του δείχνει την πετυχημένη πορεία του πρώτου, η οποία σε κάθε περίπτωση πρέπει να συμπληρώνεται από κάτι νέο.

Το νέο ultrabook είναι έτοιμο για όλα ενώ παράλληλα τα χαρακτηριστικά του αναδεικνύουν και τον επαγγελματικό του χαρακτήρα. Πέρα από την δυνατότητα χρήσης σε φάσμα 360 μοιρών, η νέα οθόνη του Yoga 2 είναι καλύτερη από ποτέ. Με ανάλυση QHD+ 3200 x 1800 pixels σε διαγώνιο 13.3-ιντσών, πάνελ IPS και multitouch 10 σημείων σίγουρα ξεπερνά τις προσδοκίες. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά η Lenovo εξοπλίζει το μηχάνημά της με επεξεργαστές Intel Core 4ης γενιάς και δίσκους SSD έως 512GB για ταχύτατη λειτουργία ενώ το λειτουργικό δεν είναι άλλο από τα Windows 8 της Microsoft.



Φυσικά η εταιρεία έχει δώσει έμφαση και στις λεπτομέρειες αφού το Yoga 2 ξεχωρίζει χάρη στο φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, τα στερεοφωνικά ηχεία με Doldy Home Theater αλλά και την μπαταρία που χαρίζει έως και 9 ώρες συνεχούς λειτουργίας. Επιπλέον οι διαστάσεις δεν αλλοιώνουν το χαρακτήρα της συσκευής καθώς τα 15.5 εκατοστά πάχους και τα 1.39 κιλά βάρους το καθιστούν τέλειο σύντροφο για τον ταξιδιώτη και όχι μόνο.



_______________________________________________________________________________
Lenovo ThinkPad Yoga
H εταιρεία παρουσίασε επιπλέον και το ThinkPad Yoga, που δεν είναι κάτι παραπάνω από ένα 12.5" Yoga ultrabook με τα bussiness features των μηχανημάτων ThinkPad.
_______________________________________________________________________________

Τέλος, πληροφορίες που αφορούν την τιμή και την ημερομηνία διάθεσης δεν έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής.

Σχόλια