Samsung Galaxy Note 3, καλύτερο στα σημεία


Το πολυαναμενόμενο Unpack Event της κορεάτικης εταιρείας διεξάγεται αυτή τη στιγμή και το παρών δίνει το νέο phablet της σειράς Galaxy Note. Το τρίτο και αναμφισβήτητα καλύτερο Note έρχεται για να αντικαταστήσει το προγενέστερο μοντέλο με βελτιώσεις στα σημεία. Το Samsung Galaxy Note 3 παρουσιάζεται επίσημα με μεγαλύτερη οθόνη, δερμάτινη υφή στο πίσω μέρος και αναβαθμισμένο software περιεχόμενο.

Σε γενικές γραμμές ο σχεδιασμός του νέου phablet δεν διαφέρει ιδιαίτερα από το προηγούμενο ωστόσο το πίσω μέρος από συνθετικό δέρμα παρέχει νέα αίσθηση κατά το άγγιγμα αλλά και στο μάτι. Επίσης το μεταλλικό βάψιμο περιμετρικά της συσκευής κάνει αναδεικνύει τον πολυτελή χαρακτήρα της . Σε συνδυασμό με τις τρεις εναλλακτικές επιλογές χρώματος (λευκό, μαύρο και ροζ), ο εξωτερικός κόσμος του Note 3 είναι πιο μοδάτος και κυριλέ από ποτέ.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε οθόνη μεγαλύτερη κατά 0.4-ίντσες (δλδ 5.7"), τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 2.3Ghz, 3GB RAM και 13MP κάμερα, έτοιμη ακόμα και για απαιτητικές λήψεις και εγγραφή video ανάλυσης 4Κ. Όσον αφορά τις διαστάσεις, η συσκευή είναι ελαφρύτερη (168gr) αλλά και λεπτότερη (8.3mm).


O software χαρακτήρας του Note 3 είναι επιμελημένος από τη Samsung, όπως άλλωστε γίνεται σε όλα τα νεότερα μοντέλα της, είτε πρόκειται για smartphones είτε phablets. Έτσι συναντάμε νέα προγράμματα και καλύτερη διαχείριση του multitasking ενώ και το ανασχεδιασμένο S-Pen είναι πλέον πιο λειτουργικό.

Το Samsung Galaxy Note 3 θα γίνει διαθέσιμο παγκοσμίως τον Οκτώβριο ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή του.

Σχόλια