Android 4.4 KitKat, επίσημο στις 28 Οκτωβρίου


Η Google ετοιμάζει την επόμενη έκδοση του Android και αυτό είναι ευρέως γνωστό. Το KitKat που ομολογουμένως έτσι θα ονομάζεται έρχεται αλλά τώρα μαθαίνουμε το πότε. Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που θα πραγματοποιηθεί η παρουσίασή του και πλέον όλα οδηγούν προς αυτό.

To KitKat μέσω του Twitter ανακοινώνει συνοπτικά πως η επίσημη πρώτη της νέας έκδοσης αναμένεται για τα τέλη Οκτωβρίου. Με το "This is it" στοιχισμένο με μπάρες σοκολάτας KitKat, η Google μας ετοιμάζει για την πολυαναμενόμενη έλευση του λειτουργικού. Φυσικά το και κλασικό "Have a break, have a KitKat" δεν λείπει από εδώ.


Ωστόσο, αν γυρίσουμε πίσω και συγκεκριμένα στο 2012 η εταιρεία δεν λάνσαρε μόνη της την έκδοση Andoid 4.2 αλλά μαζί της παρουσιάστηκε και το Nexus 4. Έτσι λοιπόν, αναμένουμε και για κάτι ακόμα και αυτό δεν θα είναι κάτι άλλο από το επόμενο Google Nexus smartphone.

Διάβασε ακόμα: Android 4.4 KitKat, αυτά είναι μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά

Λίγη υπομονή και όλα θα τα δούμε στις 28 Οκτωβρίου, που θα πραγματοποιηθεί το event ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως το "This is it" συσχετίζεται με την δημοφιλή ταινία του Michael Jackson που είχε πρεμιέρα την ίδια μέρα, το 2009.

*Edit 29/10: Οι φήμες αλλά και Leaks όπως αντιλαμβάνεστε δεν επιβεβαιώθηκαν. Έτσι, ανανεώνουμε το ραντεβού για την παρουσίαση του νέου OS και του Nexus 5, στα τέλη της εβδομάδας. Για να δούμε...

Σχόλια