Μουσικά Βραβεία για πρώτη φορά από το YouTube


To YouTube για πρώτη φορά ετοιμάζει μεγάλη γιορτή για το χώρο της μουσικής. Η εταιρεία ανακοινώνει τα YouTube Music Awards τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 3 Νοεμβρίου. Πρόκειται για μια "fan-powered" γιορτή, όπως η ίδια αναφέρει, όπου θα αναδειχθούν τα καλύτερα μουσικά videos από το δημοφιλές site.

Tα YouTube Music Awards θα διεξαχθούν στη Νέα Υόρκη και θα παρουσιαστούν από τον Jason Schwartzman. Επίσης θα υπάρξει και live-streaming ενώ καλεσμένοι του event θα είναι οι Lady Gaga, Eminem, Arcade Fire και όχι μόνο. Οι υποψήφιοι θα ανακοινωθούν στις 17 Οκτωβρίου και θα είναι άτομα τα οποία θα έχουν επιλεχθεί από τους χρήστες.

Ακόμη η εταιρεία αναφέρει πως σκοπός του event είναι να αναδειχθεί νέο μουσικό περιεχόμενο ενώ παράλληλα θα αποτελέσει και γιορτή για το χώρο της μουσικής:

There will be a whole lot more music to enjoy on YouTube around the Music Awards. In the days leading up to the November 3 event, nominees will share official music videos, covers, parodies, concerts, interviews and fan videos on YouTube–so you can stay in the loop, find your faves and discover new music you didn’t even know you loved!

Η ανακοίνωση των YouTube Music Awards συνοδεύεται και από το βίντεο που ακολουθεί:

Σχόλια