Samsung Galaxy S5 με δυο εκδόσεις τον Μάρτιο


Η Samsung μετά από τέσσερα flagship κινητά και πολλά οικονομικότερα με το brand GALAXY, ετοιμάζει την επόμενη ναυαρχίδα της.
Το πέμπτο κατά σειρά GALAXY S, θα παρουσιαστεί φέτος με χαρακτηριστικά που θα αφήνουν πίσω τα προγενέστερα ενώ θα ανεβάσουν και τον πήχη του ανταγωνισμού. Το 2014 θα είναι η χρονιά του GALAXY S5, για το οποίο νέες πληροφορίες αποκαλύπτονται.

Η νέα συσκευή της κορεάτικης εταιρείας θα λανσαριστεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στο Λονδίνο. Σε αποκλειστικό event, τα στελέχη της Samsung θα παρουσιάσουν το νέο smartphone που θα διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην κατηγορία του.

Έτσι λοιπόν, τα χαρακτηριστικά που αναμένονται σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες είναι τα εξής:

Επεξεργαστής: Exynos 6 και Qualcomm Snapdragon 805
Οθόνη: 5,25-ίντσες ανάλυσης quad HD (2560 x 1440 pixels)
Κάμερα: 16 megapixels
Λειτουργικό: Android 4.4 KitKat

Οι δύο επεξεργαστές οφείλονται στο γεγονός ότι θα παρουσιαστούν δυο συσκευές ακολουθώντας παρόμοια τακτική με αυτή της Apple (βλ. iPhone 5S και 5C). Η ακριβή επιλογή θα αποτελείται από αλουμίνιο και θα διαθέτει τον Exynos 6 ενώ το οικονομικότερο με πλαστικά μέρη θα διαθέτει τον Snapdragon 805. H οθόνη και αυτή έρχεται μεγαλύτερη αλλά και με περισσότερα pixels, για βέλτιστη απεικόνιση. Μέχρι στιγμής πληροφορίες για την μνήμη, την μπαταρία και τον πιθανό οπτικό σταθεροποιητή κάμερας δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Τέλος, οι τιμή για το "καλό" μοντέλο αναμένεται στα 800€ ενώ το... οικονομικότερο (λέμε τώρα...) θα πωλείται στα 650€.

Σχόλια