Archos 50c Oxygen, οξυγόνο... με οκτώ πυρήνες για όλους


Και ποιος δεν θα ήθελε ένα "super" phone με όλα αυτά τα top χαρακτηριστικά που όμως να μην κόστιζε μια περιουσία. Η Archos κάνει το θαύμα της παρουσιάζοντας ένα smartphone που έχει τα πάντα αλλά παράλληλα κοστίζει λίγο.

Το Archos 50c Oxygen, είναι το οξυγόνο... του κάθε γκατζετάκια που δεν αντέχει να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη. Το νέο Android κινητό είναι εδώ και απευθύνεται σε όλους με τιμή που δεν ξεπερνά τα 230€. Φυσικά σε αυτά τα χρήματα αγοράζετε ένα κινητό που δεν του λείπει τίποτα αλλά εξοπλίζεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή και μεγάλη οθόνη.

Πιο συγκεκριμένα ο MT6532, της MediaTek, φιλοξενείται στο εσωτερικό του 50c Oxygen, για πρώτη φορά, προσφέροντας 8 πυρήνες για επεξεργασία χρονισμένους στo 1.7Ghz. Πλαισιωμένος από 1GB μνήμης RAM σίγουρα χτυπάει κόκκινο στις επιδόσεις ενώ άλλα 8GB παρέχονται για τα δεδομένα του χρήστη. Η οθόνη στις 5-ίντσες είναι άκρως ικανοποιητική για τα σημερινά δεδομένα με ανάλυση 1280 x 720 pixels και IPS πάνελ ενώ η κάμερα προσφέρει λήψεις στα 8MP. Όλα τα παραπάνω έχουν "στριμωχτεί" ιδανικά σε ένα λεπτό σώμα (7.6mm) παρέα με τη μπαταρία των 2000mAh που προσφέρει ικανοποιητικούς χρόνους λειτουργίας.


Το Archos 50c Oxygen θα γίνει διαθέσιμο στον Απρίλιο.



Σχόλια